Ervaringen met Valebo! Human Resources Development

Gemiddeld cijfer voor Valebo! Human Resources Development: 8.7 (Gebaseerd op 19 ervaringen)
 
Algemeen 8.7
Coach 9.1
Inhoud 8.5
Effectiviteit 8.5
Organisatie 8.7
 
 
Verfijn op soort  
Ronald Boer over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 05 06 2018) Executive Coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Het coachingstraject kenmerkte zich door een hoge mate van professionaliteit met aandacht voor mijn vraag, ontwikkeling en resultaten. Het coachingstraject was inspirerend en betekenisvol. Contact is op verschillende manieren mogelijk en bevorderd de reflectie. Het gebruik van software (digitcoach) als onderdeel van het coachingstraject is ondersteunend en prettig.
 
peter bakens over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 24 12 2016) Communicatie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Mijn leidinggevende uitte veel kritiek om mijn 'vermogen tot zelfreflectie'. Reden voor mij om aan te bieden, hier in een supervisie/coachingstraject eens naar te kijken. Chris heeft mij in zeven sessies veel duidelijk kunnen maken over mijn positie in mijn werk. Ik heb inspiratie opgedaan uit de vele aangereikte denkmodellen, uit de Mayer-Briggs vragenlijst etc. Chris maakt zijn masterschap volkomen waar: zet je aan het werk en neemt geen blad voor de mond. Aanbevolen!
 
Soenita over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 12 09 2016) Outplacement
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik heb een coachingstraject van ca. 6 maanden gevolgd bij Chris. Dit n.a.v. beeindiging van mijn arbeidscontract a.g.v. een reorganisatie. Chris heeft mij op een onvoorwaardelijke en professionele wijze geholpen los te komen van mijn ex-werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb gehad. Hierdoor heb ik in vrij korte tijd de transitie kunnen maken naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor mijzelf. Het eindresultaat is dat ik helder heb welke (nieuwe) functies ik ambieer, en is mijn blik toekomstgericht. Ik ben inmiddels in staat zelfstandig verder te gaan in het vinden van een nieuwe baan.
 
Ruud over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 05 10 2015) Performance coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb Chris gekozen om het dagelijks functioneren als leidinggevende aan te scherpen.
Ik heb het traject als goed aangenaam en leerzaam ervaren. In een prettige omgeving goede gesprekken gevoerd om mijn leerdoelen te halen:
- Omgaan met situationeel leiderschap
- omgaan met diverse management niveaus in een organisatie.
Heldere directe feedback. Maakt je bewust van je handelen en het gevolg daarvan. Dagelijkse praktijk als voorbeelden gebuikt waarvan je dan direct de vruchten kan plukken.
 
Anita over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 12 09 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben bij Chris terecht gekomen omdat ik worstelde met loopbaanvragen. Hij heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in welk werk bij mij past en los te komen van vastgeroeste patronen. Het is nu aan mij om met de kennis die ik over mezelf heb en de tools die hij mij heeft aangereikt, verdere stappen te zetten in de zoektocht naar ander werk. Chris communiceert helder en eerlijk en hij creëert een open en veilige sfeer om je gedachten uit te spreken. Ik kan hem van harte aanbevelen.
 
F.B. over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 16 02 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Ik heb erg veel gehad aan de gesprekken met Chris. Hij biedt een veilige omgeving waarin je alles kunt vertellen, maar hij confronteert je daarna scherp met wat je zegt en doet, waardoor je als gecoachte wel na moet denken over je eigen handelen. Daardoor ga je in feite de discussie met jezelf aan en kom je zelf tot antwoorden en inzichten. Voor mij werkte dat heel goed; ik heb veel zaken die 'onrust' gaven een plek kunnen geven!
 
Koos Hut over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 12 06 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Bij de kennismaking voelde ik al een klik en dat gevoel heb ik gedurende het hele traject behouden. Zijn manier van begeleiden heeft me zeker op de goede weg geholpen.
 
Jasja over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 16 04 2013) Leidinggeven
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Chris Laarman is een rustige, toegankelijke coach die mij heeft geholpen bij mijn eerste leidinggevende functie. Hij weet veel van managementtheorieen en zorgt ervoor dat je daar houvast aan hebt in de praktijk. Hij kan je ook confronteren en rake opmerkingen plaatsen wanneer je een confrontatie met jezelf uit de weg gaat of knelpunten teveel bij anderen neerlegt.
 
Alan Lotman over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 26 03 2013) Leidinggeven
Algemeen 8
Coach n.v.t.
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Chris was ingehuurd om mij te coachen als een startende manager in een gesloten jeugdinrichting. In deze periode heeft Chris zich bewezen als een open, vriendelijke, deskundige maar ook kritische coach. Zijn manier van werken heeft mij ondersteund in mijn ontwikkeling als startende manager. Dit door zichtbaar te maken waar mijn krachten lagen, maar ook door mij zelf laten uitvinden (door zijn kritische houding) waar mijn uitdagingen, als startende manager, uit voort komen.
 
drs. J.C. Walls over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 10 03 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
Mijn ervaring met Chris Laarman is zeer positief. Hij is een professionele, flexibele en zeer inspirerende coach.
Ik kan hem een ieder die behoefte heeft aan loopbaanbegeleiding oprecht aanbevelen.
 
Freek Selen over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 08 03 2013) Outplacement
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 7
 
Professionele en persoonlijke begeleiding.
Hierdoor betere sollicitatiebrieven, CV en een goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken.
 
Roland Schilder over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 20 01 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Chris is in staat een veiligheid in het gesprek te realiseren. Bovendien weet hij zijn theoretische kennis goed te combineren met zijn coachingskunde.
 
Elizabeth van Twist over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 16 01 2013) Executive Coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Chris is in staat om je een spiegel voor te houden en je te ondersteunen bij je eigen ontwikkeling. De vraag achter mijn coachingsvragen is er één die als een rode draad door mijn leven loopt. Het coachingstraject, de toegepaste methodes en flexibiliteit in werkwijze hebben me bewust gemaakt van nieuwe inzichten over mezelf en geleerd om mijn eigen leerproces te sturen.
 
Renate Kuijten over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 15 01 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Effectiviteit is hier gekoppeld aan mijn coachingsdoel: voor mezelf duidelijk hebben wat een passende nieuwe functie voor mij zou zijn. Dat inzicht heb ik redelijk nu, plus handvatten om er ook echt werk van te maken. Of het echt leidt tot nieuwe baan is de vraag, dat traject -dat aan mezelf ligt- loopt nog.
 
Victor over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 15 01 2013)
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Chris is een professional met volledige persoonlijke aandacht en warmte. Gedegen, zakelijk en met humor. Weet je in je kracht te zetten en leert je persoonlijke remmingen en belemmeringen te (her)kennen en aan te pakken. Hij faciliteert je in het het proces om van je huidige situatie naar je gewenste situatie te komen en laat je zelf de stappen zetten.
 
Hans Zwart, SAMSON REGELTECHNIEK BV over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 15 01 2013) Teamcoaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Begeleiding en teambuilding van deels nieuw management team met nieuwe directeur. Transitie van top-down management naar gedelegeerde verantwoordelijkheid. Waar nodig personal coaching toegepast om draai te maken, is zonder uitzondering geslaagd. Nu, 4 jaar later en 1 lid vervangen vanwege pensioen funktioneert team van 5 leden nog steeds uitstekend, met dank aan Laarman.
 
Marco Keller over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 14 01 2013) Outplacement
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Chris heeft mij erg goed door een moeilijke fase in mijn loopbaan geholpen. Hij heeft mij in een prettige sfeer aan de hand genomen en laten zien dat ik de regisseur ben van mijn eigen carriere.
 
Desiré de Wild-van der Parre over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 14 01 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 7
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
De coaching is al enige jaren geleden en ontstond uit mijn vraag om mij te helpen groeien als leidinggevende. Het was voor mij een eye-opener om te ontdekken tijdens deze coachingssessies dat leiding geven eigenlijk niet was wat ik wilde. Uiteindelijk heb ik ook mijn hart gevolgd en in overleg en met ondersteuning van Chris een ander traject ingezet met mijn toenmalige werkgever. Ik denk regelmatig terug aan de sessies en wat ik ervan geleerd heb. Chris is een prettig persoon die snel naar de zere plek kan gaan of juist naar de sterke punten.
 
M. van R over Valebo! Human Resources Development (ervaring ingevuld 14 01 2013) Teamcoaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie n.v.t.
 
Chris wist op een prettige manier het team mee te nemen in een andere, meer zelfstandige werkwijze. Met gevoel voor humor maar ook met veel aandacht voor onderhuidse weerstanden.