Ervaringen met Voormijzelf

Gemiddeld cijfer voor Voormijzelf: 9 (Gebaseerd op 3 ervaringen)
 
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9.3
Organisatie 8.7
 
 
Verfijn op soort  
Fam. Hermsen over Voormijzelf (ervaring ingevuld 11 12 2012) Gedragsproblemen
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Voormijzelf coaching heeft onze zoon begeleidt bij zijn problemen op school. Binnen drie gesprekken was er een enorme verbetering zichtbaar. Hij ging metmeer vertrouwen naar school, heeft niet meer gehuild en heeft er weer plezier in. Het is mooi om te zien hoe onze zoon de trucjes die hij heeft geleerd zelf kan toepassen en hij hier succesen mee boekt.
 
Peter over Voormijzelf (ervaring ingevuld 11 12 2012) NLP-coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Ik moest voor mijzelf wel wat drempels over om een coach te gaan bezoeken, maar op aanraden van een buurtgenoot kwam ik bij Voormijzelf. De gesprekken wat leuk, diepgaand en vernieuwend te noemen. De coach heeft mij binnen vijf gesprekken op de rit gekregen en door de verschillende oefeningen en handvatten kan ik mijn eigen gedachten prima sturen.
 
Miranda van E. over Voormijzelf (ervaring ingevuld 01 12 2011) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Door de coaching van Voormijzelf ben ik eindelijk verlost van mijn angsten wat betreft het gaan naar sociale gelegenheden. Ik heb door verschillende oefeningen en huiswerkopdrachten inzicht gekregen in mijn manier van denken. We hebben deze destructieve manier van denken om kunnen zetten naar een andere manier van denken, waaroor ik mij niet langer belemmerd voel.
Ik voel me herboren en heb weer zin in de toekomst!