Coach(es) van Wat Wel Gezinsbehandeling & Coaching

Laura Breg
 
Mijn naam is Laura Breg (1978), met trots en passie, oprichtster en eigenaresse van Wat Wel. Ik ben moeder van twee zoons van tien en zeven jaar en pleegmoeder van een pleegzoon van zeventien jaar.

Na mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond te hebben, ben ik verder opgeleid tot pedagoog en vervolgens tot intensief ambulant gezinsbehandelaar. Aanvullend heb ik vele vakspecialistische opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van deskundigheidsbevordering, benaderingen en behandelvormen. Recent ben ik opgeleid tot Effortless Coach en geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Al ruim tien jaar werk ik met veel voldoening binnen de jeugdzorg en jeugdpsychiatrie in verschillende functies. De laatste jaren ben ik werkzaam als ambulant gezinscoach & behandelaar binnen de jeugdhulpverlening. Voor mij is het een uitdaging om de verschillende leden van een gezin weer met elkaar te verbinden en op een positieve manier samen te laten werken.

Als blogger en columnist schrijf ik over opvoeden, ouderschap, kinderen en hulpverlening voor onder andere ‘De leukste kinderen’, ‘Heppee’ en als gastblogger voor ‘365 dagen succesvol‘.
Vanuit mijn expertise, persoonlijke en professionele ervaring met echtscheidingsproblematiek ben ik momenteel een nieuwe methodiek aan het ontwikkelen en beschrijven. Dit methodische boek zal 2016 worden uitgegeven en is bedoeld voor professionals binnen de jeugd & gezinshulpverlening. Een methodiek die antwoordt geeft op de grootste hulpvraag vanuit Jeugdzorg Nederland 2015, gericht op het succesvol kunnen hulpverlenen aan gezinnen die vastlopen door complexe communicatieproblemen en strijd tijdens en na een scheiding.

Op aanvraag verzorg ik doelgerichte trainingen en workshops voor professionals/jeugd & gezinswerkers/beroeps-opvoeders.
----------------------