Ervaringen met WegMetJeAngst

Gemiddeld cijfer voor WegMetJeAngst: 9.3 (Gebaseerd op 21 ervaringen)
 
Algemeen 9.2
Coach 9.5
Inhoud 9.4
Effectiviteit 8.9
Organisatie 9.4
 
 
Verfijn op soort  
Marcel van Lochem over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 23 06 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Albert is in staat om in hele korte tijd door te dringen tot de kern van het probleem om vanuit daar naar een aanpak van het probleem te komen.
 
Sandra over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 14 02 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 7
Organisatie 9
 
Mijn dochter van 7 heeft een enorme angst voor dieren, vooral honden. Als peuter wilde zij ern hondje aaien vanuit de buggy alleen de hond had hier geen zin in. Hij gromde en hapte naar haar. Zo klein als ze was was dit toch wel een traumatische ervaring. Voor haar een groot harig monster en sindsdien wil ze niets van dieren weten. Alles met 4 poten, haar en/of vleugels is eng! Daarbij komt ook dat onze dochter een zeer verlegen, terughoudend en afwachtend meisje is.
Na een positief verhaal van iemand over weg met je angst was voor ons de keus snel gemaakt. Baat het niet schaad het ook niet.
Na een sessie kon ik onze dochter weer halen. Er was gelijk een verandering bij haar. Zelfs familie viel het op dat ze opener en spontaner is. Ook voor de honden liep ze niet gelijk in paniek en gestressd weg.
Nu een jaar later heeft ze weer een negatieve ervaring met een hond dus zijn we helaas weer terug bij af. Ze probeert de technieken die ze geleerd heeft in de praktijk te brengen en dit help haar na verloop van tijd en kan ze een hond in haar omgeving velen. Aaien en knuffelen zal ze niet doen, al zou ze er maar kangs en voorbij lopen zonder stress.
Om onze dochter nog beter op weg te helpen zal ik snel weer een afspraak plannen voor haar, al is het alleen maar om haar zelfverzekerdheid op te krikken!
 
Irene over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 28 01 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Zo lang als ik mij kan heugen ben ik een migraine klant. En niet 1 van; o ja dat doet zeer ik neem een paracetamol. Maar de aanvallen waarvoor je medicatie alleen op recept krijgt en in mijn jonge jaren mijn moeder naast me zat en ervoor zorgde dat ik niet in paniek raakte.
Mijn sessie met Albert was vooral een gigantische eye opener. Waar ik mijn migraine altijd simpel heb toegewezen aan een familiekwaal, veegde Albert dat al snel van tafel. Onder hypnose en met zijn sturing kwamen we in een stukje verleden terecht waar ik nooit aan gedacht had. En tijdens die sessie kwam ook pas de emotie. Zelfs onderweg naar huis was ik nóg perplex. Weg is het niet. Maar er is een stuk spanning weg. Uit mijn nek en mijn schouders die het ook zó vermoeiend maakte.
Ik ben van nature een sceptisch persoon.
Maar wat deze ene sessie bij mij teweeg heeft gebracht, had ik nooit kunnen vermoeden.
 
Gerard en Tiny over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 19 01 2016) Relatietherapie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ons huwelijk liep heel stroef. Op zich vreemd want dat was nooit het geval toen wij jong waren. Al met al begon het toen we gingen werken en kinderen kregen. We zagen elkaar weinig en begrepen elkaar niet meer. Op een of andere manier stopten we met communiceren en wat later uit de sessies bleek, waren we alleen maar negatief over de ander aan het denken. Elke keer vulde je voor de ander zijn of haar gedrag in. Allemaal onzin bleek later. Albert heeft ons weer heel dicht bij elkaar gebracht. Het praten is weer als vanouds. Alle negatieve overtuigingen zijn weggenomen. Wij kunnen allebei wel zeggen dat dit heel bevrijdend voelt. Het fijne is dat onze positieve houding direct invloed heeft op de kinderen. Albert nogmaals bedankt.
 
Hanneke over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 19 01 2016) Mental coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Soms in je leven heb je een periode dat het even niet mee zit. En gelukkig zijn er dan mensen die hun hulp aanbieden. Coaches die je weer bij de les halen. Weg uit de fictie waar je lijkt in te verdrinken.

De sessie met Albert heb ik ervaring alsof er een deur open is gegaan. Vanuit een koude en donkere ruimte zag ik weer licht en toekomst. Ik kan nu met andere ogen naar bepaalde situaties kijken. Het klinkt wellicht vreemd, maar het is voor mij nu makkelijker om met bepaalde situaties om te gaan.

Ik denk ook dat de rust en kennis van Albert hierbij enorm geholpen hebben.

Nogmaals bedankt.
 
Thijs over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 19 01 2016) NLP-coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Allereerst wil ik voor de duidelijkheid aangeven dat ik niet door Albert gevraagd ben om een referentie te schrijven, maar dat ik dit zelf heb aangeboden. In de keren dat Albert en ik mekaar hebben gezien en gesproken, heeft hij indruk op me gemaakt en veel voor me betekend. En dat wilde ik hem zwart-op-wit laten weten, met de mogelijkheid om dit te delen voor eventuele geïnteresseerden.

Eigenlijk per toeval kwam ik via-via met Albert in contact. Hij zocht proefpersonen om 1 van zijn nieuwgeleerde technieken uit te proberen. Hier was ik wel toe bereid en heb zodoende een afspraak met hem gemaakt. Na afloop van deze sessie, hebben we nog met elkaar gesproken over de achtergrond van deze techniek en wat Albert zoal deed. Al gauw merkte ik dat Albert een zeer vriendelijk en toegankelijk persoon is, wat mij bijna het gevoel gaf alsof ik met een wijze vriend aan het praten was. Ondanks dat ik hem voor ‘t eerst zag, was ons gesprek vrij snel erg persoonlijk van aard, waarbij ik me direct begrepen voelde. Vol energie ben ik toen vertrokken en zag het als een leerzame ervaring en ontmoeting.

Toen ik later vastliep in mijzelf, wat veel mensen overkomt gedurende hun leven, had ik behoefte aan een fijn iemand om de hulp van in te roepen. Wel een therapeut, maar iemand die toch op een ontspannen/informele manier werkt. Direct ging er bij mij een lampje branden! En zo kwam ik dit keer vanuit mijzelf in contact met Albert.

Een formeel en langdurig traject zag ik niet zitten, maar ik had wel behoefte aan een onafhankelijk persoon om mee te praten. Iemand die mij begreep, die niet alleen ‘klinisch’ praat, maar ook in het leven staat, iemand die iets voor mij kon betekenen en die onafhankelijk was. Eigenlijk een kruising tussen een goede vriend, een therapeut en een coach. En dat is dan ook precies hoe ik Albert zou omschrijven!

Op een professionele manier, creëert hij een hele informele sfeer waarbij ik mezelf onveroordeeld “bloot” durfde te geven. Ik overwon schaamte en angst en alleen dat betekende al heel veel voor mij!

Zonder dingen af te zwakken, wist Albert zware onderwerpen te nuanceren. Iets wat helpt, om je te laten beseffen dat sommige “zware” of heftige dingen, als minder heftig ervaren kunnen worden. Soms door simpelweg de lading ergens vanaf te halen en je er anders naar te laten kijken. Met behulp van bepaalde therapeutische technieken was hij in staat om mij zelf te leren dingen anders te gaan zien, voelen en ervaren.

Ik heb Albert, met grote tussenpozen, op zeer uiteenlopende momenten gezien. Op “makkelijkere” momenten, dat ik even wat handvaten nodig had, maar ook op hele zware momenten, waarop ik het allemaal even niet meer wist. Dat waren momenten dat er in mijn ogen echt niets met mijzelf te beginnen was. Juist door op die momenten zo serieus en als even ‘normaal’ gezien te worden als eerder, voelde ik me al meer waard dan ik vanuit mijzelf deed. En zelfs op die momenten wist hij veel voor mij te betekenen. Dergelijke momenten deden (geheel onverwacht) mijn zelfbeeld erg goed!

Albert heeft me niet alleen “therapeutisch” geholpen, maar ook als mens interesse in me getoond, wat m’n zelfvertrouwen erg goed heeft gedaan. De rust en het vertrouwen dat hij uitstraalde, heeft aanstekelijk gewerkt. Ook wanneer ik wel eens sceptisch ergens tegenover stond! Het feit dat ik dit eerlijk tegen hem kon zeggen, wat hij waardeerde, gaf ruimte voor extra uitleg en brachten zowel hem als mijzelf verder.

Ik heb geleerd conflicten te zien als leerpunten en het besef gekregen dat falen niet bestaat. Nuanceren, relativeren en bewust kiezen hebben mij op een andere manier in de wereld doen staan. En ondanks dat dit uiteraard niet alleen door Albert komt, hebben de open gesprekken hier veel aan bijgedragen.

Kortom, een energieke en enorm toegankelijke therapeut/coach/vriend, die jou met persoonlijke passie iets wilt bijbrengen en je tegelijkertijd laat voelen dat je gelijk bent. Geen ongemakkelijke of ongelijke “client-therapeut”-relatie, niets van dat, gewoon als mensen onder mekaar.

Op dit moment zie ik Albert als een inspiratiebron en ben ik blij dat ik met hem in contact ben gekomen. Ik ben aan het doen wat ik wil en waar ik in geloof. Mijn onzekerheden ben ik niet kwijt, maar mijn angsten wel. Mijn vertrouwen is gegroeid en ik doe met passie en lef wat ik wil. Door op een rustigere en vriendelijkere manier naar mezelf te kijken, ben ik ook in de omgang en eerlijkheid naar anderen gegroeid. Iets wat heel veel rust en geluk brengt!

Mocht ik weer eens vastlopen of wat hulp kunnen gebruiken, dan weet ik Albert sowieso te vinden! En owja, ook wanneer het goed gaat laat ik hem dit weten. Want wie met mij strijd, zal namelijk met mij zegevieren!
 
Martine over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 19 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Afgelopen zondag ben ik met de auto naar Lelystad gereden. 'Naar Lelystad? Dus?' Zou je denken.

Inmiddels denk ik ook zo maar een aantal maanden geleden had ik dat niet voor mogelijk gehouden. Door hyperventilatie en uiteindelijk een paniekaanval in de auto, heb ik heel lang niet meer op de snelweg durven rijden.

Albert gaf mij de kans door middel van hypnose en met begeleiding van NLP technieken die angst weg te halen. Een hele interessante sessie waar Albert alle tijd en rust voor heeft genomen en waarbij we met de hypnose die 'ene steen uit het water hebben gehaald' die de basis heeft gelegd voor mijn angst.

Ik ben blij dat ik naar Albert ben gegaan en ik hoop dat mensen met angsten dit ook zullen doen zodat ze weer hun vrijheid terug krijgen.

Ik ga in ieder geval weer gewoon de snelweg op!
 
I. de Lange over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 18 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Albert heeft mij in twee sessies grotendeels van mijn vliegangst afgeholpen. Ik vond het al eng om erover te praten, maar Albert stelt je met een grapje en een informele sfeer snel op je gemak. We zijn eerst op zoek gegaan naar de oorzaak van de angst. Die lag in mijn geval wonderlijk genoeg deels bij een auto-ongeluk in mijn jeugd. Toen dat eenmaal duidelijk was, konden we hier mee verder om dit op te lossen. Het fijne vond ik dat Albert je ook handvatten meegeeft om jezelf weer op het juiste spoor te zetten als de angst weer de kop op steekt. Vliegen zal nooit mijn hobby worden, maar ik hoef mijn vliegangst niet meer mijn vakantieplezier te laten verpesten.
 
JJ over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 15 01 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik ben Albert terechtgekomen die mij heeft aangeboden om bij hem onder hypnose te gaan om zo eventueel te kunnen achterhalen waar mijn psoriasis aandoening vandaan zou kunnen komen. Persoonlijk stond ik er erg sceptisch tegenover, maar dat blijkt totaal niet nodig. Het is niet - zoals vaak wordt gedacht - zweverig of eng, maar juist heel erg ontspannen!

Albert stelt je heel erg op je gemak waardoor je makkelijk in de ontspanning komt. Eenmaal onder hypnose heb je nog steeds de controle over de situatie alleen kun je veel verder terug in gedachten. Feilloos haalt ALbert de belangrijke punten/momenten in je leven aan, ook omstreeks de periode waarin de psoriasis zich heeft geopenbaard.

Of het geholpen heeft.... ik denk 't wel. Waar normaal mijn psoriasis in meer of mindere mate terugkomt is het nu heel erg rustig!

Albert: bedankt voor deze geweldige ervaring.

Voor mensen die er, net als ik voorheen, sceptisch tegen over staan: probeer het een keer, je gaat er echt anders naar kijken!
 
Chantal over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 15 01 2016) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb zelf een burnout gehad en mijn hulpvraag zat hem niet in een “angst”, maar meer hoe om te gaan met gevoelens en gedachten. Albert heeft mij geholpen om een methode toe te passen om hiermee om te gaan.
Hij vertelde mij dat alles wat je denkt in je brein ontstaat en dat je zelf in staat bent om je brein op een simpele manier te resetten.
Bijvoorbeeld op deze manier: Iets wat ik heel moeilijk vond, moest ik visualiseren door het een kleur te geven. Ik koos voor een diepzwarte kleur. Daartegenover moest ik een tegenovergestelde gebeurtenis plaatsen waar ik heel vrolijk en blij van werd en gaf dat een vrolijke lichte kleur. Door het mooie en lichte te visualiseren op het zwarte en zware gedeelte werd het zwarte/zware lichter en lichter; in kleur maar ook als gewicht. Ik ervaarde meer rust en dat gaf zoveel voldoening. In nieuwe situaties weet ik in het vervolg hoe ik ermee om moet gaan.
Bij Albert hoef je niet je ziel en zaligheid op tafel te leggen en zijn het ook niet persé praatsessies zoals bij een psycholoog. Daardoor is de drempel om zijn hulp te vragen veel lager. Door een hypnose sessie (wat overigens niet zweverig is en je er nog steeds gewoon “bij” bent) kan hij knooppunten in jouw levenslijn bereiken en kleiner en lichter maken.
Op dit moment ben ik nog bezig om de ALBERA- methode toe te passen. Een mindset wat mij doet nadenken over wat mijn overtuigingen en mijn kernwaarden zijn. Ik leer de feiten van fictie te onderscheiden zodat ik mijn brein rustiger kan laten worden. Ik leer ook hoe ik anders om kan gaan met moeilijke situaties door er meer afstand van te nemen en mij niet zo te laten raken. Door zijn hulp wordt mijn zelfbeeld steeds positiever en dat is een rijkdom.
Ik zou iedereen aanraden om bij Albert een coachsessie aan te vragen. Twijfel je nog? Bel hem en stel jouw vragen. Uitstellen is zonde (naar mijn bescheiden mening)
 
Jasper en Chantal over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 15 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Onze zoon vond het te spannend om ergens te gaan logeren en ging daarom maar liever niet. Ook op kamp gaan en daar slapen.. het was te spannend. Albert heeft hem gecoacht en sindsdien heeft hij al regelmatig bij opa en oma gelogeerd én is op voetbalkamp gegaan. Geweldig! Dit hadden we veel eerder moeten doen en wij raden iedereen aan om bij Albert een coachsessie te ervaren. Albert kan met zijn methode veel bereiken in een korte tijd.
Groetjes,

Jasper en Chantal
 
Marjanka van Lochem over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 12 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Twee van mijn kinderen zijn bij Albert geweest voor een coachingsgesprek. De ene in verband met angst voor honde, de ander voor muizen. Nu 1 gesprek zie ik een duidelijke verbetering. Zeker in het geval van mijn zoon met de angst voor honden. Nog geen half uur na het gesprek was hij aan het buiten spelen en er kwam een enorm grote hond voorbij. Ik stond in de keuken te kijken wat er gebeurde en tot mijn verrassing liep hij niet erg, maar ging de hond aaien. Ik wist niet wat ik zag. Ook bij mijn dochter is een duidelijke verandering te zien. Zij vindt muizen nog steeds niet leuk en nog een beetje eng, maar het is niet meer alles overheersend. Ik kan iedereen met angsten aanraden een keer met Albert te gaan praten. Het is een rustige, aardige man die op praktische wijze snel resultaten weet te bereiken.
 
Karina over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 09 01 2016) Mental coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Vaak is perfectionisme je ergste vijand. Met zelfreflectie en het bespreken van verleden, danwel niet verwerkte emoties, 'herprogrammering' en hypnose zijn er aantoonbaar gewoontes en houding veranderd! Heerlijk. Verhelderend en toepasbaar in het dagelijks leven.
Hypnose was een mooie en bijzondere ervaring.
Dank je wel! X
 
Natascha Trijsburg over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 09 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben bij Albert gekomen omdat ik angst had om met de trein te reizen. Dit beperkte mij enorm in mijn leven. Na gepraat te hebben, kwam er gelijk een praktijkoefening: De trein in. Dit was echt heel spannend maar met de rustige en goede begeleiding van Albert ging het uiteindelijk heel goed. Zelfs zo goed dat ik binnen de kortste keren een baan had gevonden waar ik met de trein naar toe kon! Op de momenten dat ik er weer last van heb, kan ik dit makkelijk ombuigen waardoor de spanning zakt. Het heeft mij veel vrijheid gebracht. Albert is een praktische en nuchtere man bij wie ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ik raad hem dan ook van harte aan!
 
Sanne over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 08 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Onze dochter heeft het moeilijk met labels in kleding, naden in sokken en bepaalde stoffen.
Door het e.e.a. Te bespreken, benoemen omdenken en hypnose is het van 99% een moeilijke situatie verbeterd naar 30% . Dag bij dag worden tip toegepast. Stoffen worden beter verdragen en heeft zelfs nu 3 weken aaneengesloten een ketting en armband aan.
Ook frustratie naar andere is hiermee weg. Fantastische ontwikkeling‼️
 
Karina Baptiste over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 08 01 2016) Mental coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Perfectionisme is eigenlijk je grootste tegenstander. Door spiegeling en hulp bij zelfreflectie is er een hoop duidelijk geworden. Handvatten aangereikt gekregen waar je ook dagelijks zelf steun in kunt vinden. Het heeft een hoop rust gebracht in mijn hoofd.
Hypnose was een mooie bijzondere ervaring. Verrassend voor mijzelf dat er toch onderbewust nog een heleboel onverwerkte emotie zat. Erg blij dat ik ermee aan de slag kon en er iets positiefs van heb kunnen maken. Compleet pakket en service en betrokkenheid gaat verder dan alleen de voordeur.
 
Hans over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 08 01 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
De coaching sessies zijn erg waardevol voor mij geweest. Door de prettige sfeer, de veelzijdige en praktische tips en hulpmiddelen vanuit allerlei kennishoeken, is Albert een meester in verzorgen van persoonlijk maatwerk. Heb hier nog dagelijks veel steun aan en het heeft me een stuk verder gebracht in mijn persoonlijke groei, zelfkennis en vooral ook het bewust zijn veel zaken en hoe hier mee om te gaan.

Kan het iedereen aanraden!

Met vriendelijke groet,

Hans

 
Jolanda over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 08 01 2016) NLP-coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie n.v.t.
 
Ik heb de sessie als heel bijzonder en prettig beschouwd. Ik ging erheen met het idee van ik laat het allemaal over mij heen komen en ik stel mij hiervoor open. Wat ik heel bijzonder vond is hoeveel mijn lichaam kan vertellen, zonder dat ik er controle over uitvoer. Vooral toen jij leeftijden opnoemde en dat ik bij bepaalde levensfase met mijn lichaam naar voren ging , het klopte ook allemaal!!

De hypnose vond ik echt heel bijzonder. Op dat moment voelde ik mij zo rustig. Ik vond het zo apart dat mijn hoofd in het begin zwaar was en naar beneden ging en ik tranen voelde lopen. En toen ik aan een fijne plek moest denken mijn hoofd zelf weer omhoog ging en ik een bepaalde rust voelde. En toen ik het pad voor het huis vrij moest maken, ik boosheid voelde en "zag" dat ik een boom met flink wat woede aan het omhakken was. En dat mijn wijsvinger uit zichzelf bewoog en hiermee aangaf dat de weg vrij was.
En binnen in het huis was ik als 11 jarige. Ik zag niet echt mijzelf, maar ik wist wel dat er iets was wat verdriet had en erg onzeker was. Het was een fijn gevoel om haar te omhelzen. Het was voor mij weer lastig om mijn ogen weer open te doen. Daarna voelde ik zo'n rust over mij heen komen en die rust voel ik nog steeds.

De stem in mij hoofd probeer ik iedere keer een ander stemmetje te geven of ik probeer het weg te zetten. Het geven van een ander stemmetje lukt mij aardig en daar moet ik ook wel om lachen. Ik heb nu ook mijzelf een uitdaging gegeven op het werk (organiseren van een jubileumfeest) en ik ga er vanuit dat ik het goed ga regelen en dat het mij lukt. Het stemmetje die normaal tegen mij zou zeggen van " je kan het niet", heb ik nog niet gehoord en dat is al zo'n vooruitgang!

Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ik heb er veel van geleerd. Het helpt mij zeker om mijn zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe stappen te nemen in mijn leven. Ik weet zeker dat heel wat mensen hier baat bij zullen hebben. Ik heb het ook aan veel mensen verteld en die vinden het allemaal ook heel bijzonder. Ook heb ik tegen mijn moeder gezegt dat het ook wel wat voor haar is, dat dit haar kan helpen bij haar vliegangst.

Nogmaals heel erg bedankt en ik zou het zeker nog eens willen ervaren.

Vriendelijke groet,
Jolanda
 
jos mondé over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 07 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ben heel blij dat ik bij hem ben geweest en ga nu makkelijker een lift in en draai een deur op slot. Mijn ervaring met hem was top wel raar dat je alles verteld en zelf liepen de tranen over mijn wangen maar ben zo blij dat ik gegaan ben.
 
Margreet Stam over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 07 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ik heb deze hypnose als zeer positief ervaren. Heeft mij erg geholpen,ben anders gaan kijken naar mijn angsten. Albert heeft een goede aanpak weet precies de juiste snaar te raken.Ik kan het iedereen aanraden.
 
Shirley over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 07 01 2016) NLP-coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Wat spannend voor het eerst onder hypnose gaan. Nadat ik het wel regelmatig op televisie gezien had heb nooit de behoefde gehad om het zelf te ondergaan. Komt ook doordat ze op televisie de mensen vaak hele rare dingen laten doen dat zet de hypnose niet echt in een positief daglicht erg jammer.

Nu Albert mij de kans bood om de hypnose te ondergaan durfde ik het wel aan. Albert heeft een mooie rustige ruimte en is zelf de rust zelve. Hij zorgt ervoor dat je op je gemak voelt en zal ook niets doen wat je niet wilt of waar je je onprettig bij voelt. Hij vraagt meerdere malen of je er klaar voor bent en of het nog goed voelt.

De hypnose heb ik als bijzonder en ontspannen ervaren. Er komen situatie naar voren waar je emotioneel mee zit, maar door die gelijk met Albert te bespreken kan je ze aanpakken en dat geeft een goed gevoel.

Ook na de hypnose had ik een opgelucht en prettig gevoel. Ik heb voor mijzelf een aantal doelen die ik aan wil pakken en ga daar mee aan de gang.

Ik voel me erg goed door de sessie. Ik ben gelijk de volgende dag na de sessie begonnen met sporten dit ging heel goed.

Wat wel bijzonder is nadat ik bij je ben geweest. Is dat ik geen gemis meer van mijn ouders gevoeld heb ik maak mij er niet druk meer over of dat nou komt door de hypnose weet ik niet maar het geeft wel rust in mijn hoofd.

Mijn advies heb je bepaalde angsten of zit je in een vicieuze cirkel waar je niet uitkomt. Geef jezelf een hypnose behandeling bij Albert kado!