Ervaringen met WegMetJeAngst

Gemiddeld cijfer voor WegMetJeAngst: 9.3 (Gebaseerd op 14 ervaringen)
 
Algemeen 9.3
Coach 9.4
Inhoud 9.4
Effectiviteit 8.8
Organisatie 9.4
 
 
Verfijn op soort  
Marcel van Lochem over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 23 06 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Albert is in staat om in hele korte tijd door te dringen tot de kern van het probleem om vanuit daar naar een aanpak van het probleem te komen.
 
Sandra over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 14 02 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 7
Organisatie 9
 
Mijn dochter van 7 heeft een enorme angst voor dieren, vooral honden. Als peuter wilde zij ern hondje aaien vanuit de buggy alleen de hond had hier geen zin in. Hij gromde en hapte naar haar. Zo klein als ze was was dit toch wel een traumatische ervaring. Voor haar een groot harig monster en sindsdien wil ze niets van dieren weten. Alles met 4 poten, haar en/of vleugels is eng! Daarbij komt ook dat onze dochter een zeer verlegen, terughoudend en afwachtend meisje is.
Na een positief verhaal van iemand over weg met je angst was voor ons de keus snel gemaakt. Baat het niet schaad het ook niet.
Na een sessie kon ik onze dochter weer halen. Er was gelijk een verandering bij haar. Zelfs familie viel het op dat ze opener en spontaner is. Ook voor de honden liep ze niet gelijk in paniek en gestressd weg.
Nu een jaar later heeft ze weer een negatieve ervaring met een hond dus zijn we helaas weer terug bij af. Ze probeert de technieken die ze geleerd heeft in de praktijk te brengen en dit help haar na verloop van tijd en kan ze een hond in haar omgeving velen. Aaien en knuffelen zal ze niet doen, al zou ze er maar kangs en voorbij lopen zonder stress.
Om onze dochter nog beter op weg te helpen zal ik snel weer een afspraak plannen voor haar, al is het alleen maar om haar zelfverzekerdheid op te krikken!
 
Irene over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 28 01 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Zo lang als ik mij kan heugen ben ik een migraine klant. En niet 1 van; o ja dat doet zeer ik neem een paracetamol. Maar de aanvallen waarvoor je medicatie alleen op recept krijgt en in mijn jonge jaren mijn moeder naast me zat en ervoor zorgde dat ik niet in paniek raakte.
Mijn sessie met Albert was vooral een gigantische eye opener. Waar ik mijn migraine altijd simpel heb toegewezen aan een familiekwaal, veegde Albert dat al snel van tafel. Onder hypnose en met zijn sturing kwamen we in een stukje verleden terecht waar ik nooit aan gedacht had. En tijdens die sessie kwam ook pas de emotie. Zelfs onderweg naar huis was ik nóg perplex. Weg is het niet. Maar er is een stuk spanning weg. Uit mijn nek en mijn schouders die het ook zó vermoeiend maakte.
Ik ben van nature een sceptisch persoon.
Maar wat deze ene sessie bij mij teweeg heeft gebracht, had ik nooit kunnen vermoeden.
 
I. de Lange over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 18 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Albert heeft mij in twee sessies grotendeels van mijn vliegangst afgeholpen. Ik vond het al eng om erover te praten, maar Albert stelt je met een grapje en een informele sfeer snel op je gemak. We zijn eerst op zoek gegaan naar de oorzaak van de angst. Die lag in mijn geval wonderlijk genoeg deels bij een auto-ongeluk in mijn jeugd. Toen dat eenmaal duidelijk was, konden we hier mee verder om dit op te lossen. Het fijne vond ik dat Albert je ook handvatten meegeeft om jezelf weer op het juiste spoor te zetten als de angst weer de kop op steekt. Vliegen zal nooit mijn hobby worden, maar ik hoef mijn vliegangst niet meer mijn vakantieplezier te laten verpesten.
 
JJ over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 15 01 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik ben Albert terechtgekomen die mij heeft aangeboden om bij hem onder hypnose te gaan om zo eventueel te kunnen achterhalen waar mijn psoriasis aandoening vandaan zou kunnen komen. Persoonlijk stond ik er erg sceptisch tegenover, maar dat blijkt totaal niet nodig. Het is niet - zoals vaak wordt gedacht - zweverig of eng, maar juist heel erg ontspannen!

Albert stelt je heel erg op je gemak waardoor je makkelijk in de ontspanning komt. Eenmaal onder hypnose heb je nog steeds de controle over de situatie alleen kun je veel verder terug in gedachten. Feilloos haalt ALbert de belangrijke punten/momenten in je leven aan, ook omstreeks de periode waarin de psoriasis zich heeft geopenbaard.

Of het geholpen heeft.... ik denk 't wel. Waar normaal mijn psoriasis in meer of mindere mate terugkomt is het nu heel erg rustig!

Albert: bedankt voor deze geweldige ervaring.

Voor mensen die er, net als ik voorheen, sceptisch tegen over staan: probeer het een keer, je gaat er echt anders naar kijken!
 
Chantal over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 15 01 2016) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb zelf een burnout gehad en mijn hulpvraag zat hem niet in een “angst”, maar meer hoe om te gaan met gevoelens en gedachten. Albert heeft mij geholpen om een methode toe te passen om hiermee om te gaan.
Hij vertelde mij dat alles wat je denkt in je brein ontstaat en dat je zelf in staat bent om je brein op een simpele manier te resetten.
Bijvoorbeeld op deze manier: Iets wat ik heel moeilijk vond, moest ik visualiseren door het een kleur te geven. Ik koos voor een diepzwarte kleur. Daartegenover moest ik een tegenovergestelde gebeurtenis plaatsen waar ik heel vrolijk en blij van werd en gaf dat een vrolijke lichte kleur. Door het mooie en lichte te visualiseren op het zwarte en zware gedeelte werd het zwarte/zware lichter en lichter; in kleur maar ook als gewicht. Ik ervaarde meer rust en dat gaf zoveel voldoening. In nieuwe situaties weet ik in het vervolg hoe ik ermee om moet gaan.
Bij Albert hoef je niet je ziel en zaligheid op tafel te leggen en zijn het ook niet persé praatsessies zoals bij een psycholoog. Daardoor is de drempel om zijn hulp te vragen veel lager. Door een hypnose sessie (wat overigens niet zweverig is en je er nog steeds gewoon “bij” bent) kan hij knooppunten in jouw levenslijn bereiken en kleiner en lichter maken.
Op dit moment ben ik nog bezig om de ALBERA- methode toe te passen. Een mindset wat mij doet nadenken over wat mijn overtuigingen en mijn kernwaarden zijn. Ik leer de feiten van fictie te onderscheiden zodat ik mijn brein rustiger kan laten worden. Ik leer ook hoe ik anders om kan gaan met moeilijke situaties door er meer afstand van te nemen en mij niet zo te laten raken. Door zijn hulp wordt mijn zelfbeeld steeds positiever en dat is een rijkdom.
Ik zou iedereen aanraden om bij Albert een coachsessie aan te vragen. Twijfel je nog? Bel hem en stel jouw vragen. Uitstellen is zonde (naar mijn bescheiden mening)
 
Jasper en Chantal over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 15 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Onze zoon vond het te spannend om ergens te gaan logeren en ging daarom maar liever niet. Ook op kamp gaan en daar slapen.. het was te spannend. Albert heeft hem gecoacht en sindsdien heeft hij al regelmatig bij opa en oma gelogeerd én is op voetbalkamp gegaan. Geweldig! Dit hadden we veel eerder moeten doen en wij raden iedereen aan om bij Albert een coachsessie te ervaren. Albert kan met zijn methode veel bereiken in een korte tijd.
Groetjes,

Jasper en Chantal
 
Marjanka van Lochem over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 12 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Twee van mijn kinderen zijn bij Albert geweest voor een coachingsgesprek. De ene in verband met angst voor honde, de ander voor muizen. Nu 1 gesprek zie ik een duidelijke verbetering. Zeker in het geval van mijn zoon met de angst voor honden. Nog geen half uur na het gesprek was hij aan het buiten spelen en er kwam een enorm grote hond voorbij. Ik stond in de keuken te kijken wat er gebeurde en tot mijn verrassing liep hij niet erg, maar ging de hond aaien. Ik wist niet wat ik zag. Ook bij mijn dochter is een duidelijke verandering te zien. Zij vindt muizen nog steeds niet leuk en nog een beetje eng, maar het is niet meer alles overheersend. Ik kan iedereen met angsten aanraden een keer met Albert te gaan praten. Het is een rustige, aardige man die op praktische wijze snel resultaten weet te bereiken.
 
Natascha Trijsburg over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 09 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben bij Albert gekomen omdat ik angst had om met de trein te reizen. Dit beperkte mij enorm in mijn leven. Na gepraat te hebben, kwam er gelijk een praktijkoefening: De trein in. Dit was echt heel spannend maar met de rustige en goede begeleiding van Albert ging het uiteindelijk heel goed. Zelfs zo goed dat ik binnen de kortste keren een baan had gevonden waar ik met de trein naar toe kon! Op de momenten dat ik er weer last van heb, kan ik dit makkelijk ombuigen waardoor de spanning zakt. Het heeft mij veel vrijheid gebracht. Albert is een praktische en nuchtere man bij wie ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ik raad hem dan ook van harte aan!
 
Sanne over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 08 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Onze dochter heeft het moeilijk met labels in kleding, naden in sokken en bepaalde stoffen.
Door het e.e.a. Te bespreken, benoemen omdenken en hypnose is het van 99% een moeilijke situatie verbeterd naar 30% . Dag bij dag worden tip toegepast. Stoffen worden beter verdragen en heeft zelfs nu 3 weken aaneengesloten een ketting en armband aan.
Ook frustratie naar andere is hiermee weg. Fantastische ontwikkeling‼️
 
Karina Baptiste over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 08 01 2016) Mental coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Perfectionisme is eigenlijk je grootste tegenstander. Door spiegeling en hulp bij zelfreflectie is er een hoop duidelijk geworden. Handvatten aangereikt gekregen waar je ook dagelijks zelf steun in kunt vinden. Het heeft een hoop rust gebracht in mijn hoofd.
Hypnose was een mooie bijzondere ervaring. Verrassend voor mijzelf dat er toch onderbewust nog een heleboel onverwerkte emotie zat. Erg blij dat ik ermee aan de slag kon en er iets positiefs van heb kunnen maken. Compleet pakket en service en betrokkenheid gaat verder dan alleen de voordeur.
 
Hans over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 08 01 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
De coaching sessies zijn erg waardevol voor mij geweest. Door de prettige sfeer, de veelzijdige en praktische tips en hulpmiddelen vanuit allerlei kennishoeken, is Albert een meester in verzorgen van persoonlijk maatwerk. Heb hier nog dagelijks veel steun aan en het heeft me een stuk verder gebracht in mijn persoonlijke groei, zelfkennis en vooral ook het bewust zijn veel zaken en hoe hier mee om te gaan.

Kan het iedereen aanraden!

Met vriendelijke groet,

Hans

 
jos mondé over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 07 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ben heel blij dat ik bij hem ben geweest en ga nu makkelijker een lift in en draai een deur op slot. Mijn ervaring met hem was top wel raar dat je alles verteld en zelf liepen de tranen over mijn wangen maar ben zo blij dat ik gegaan ben.
 
Margreet Stam over WegMetJeAngst (ervaring ingevuld 07 01 2016) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ik heb deze hypnose als zeer positief ervaren. Heeft mij erg geholpen,ben anders gaan kijken naar mijn angsten. Albert heeft een goede aanpak weet precies de juiste snaar te raken.Ik kan het iedereen aanraden.