advertentie

 

Werk & Bedrijf, Executive Coaching

Resultaten voor Werk & Bedrijf, Executive Coaching (371 bureaus)Leidinggeven is een vak apart. Medewerkers aansturen en motiveren, delegeren, beoordelings- en slechtnieuws gesprekken voeren, afscheid nemen van een medewerker die niet goed functioneert… het hoort er allemaal bij. Als leidinggevende wil je zelf soms ook een klankbord. Daarom is de Executive coach een must voor iedere manager die het beste uit zichzelf en zijn team wil halen.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Michiel Brandt is een ervaren ondernemer. Hij werkt resultaatgericht in een aangename ontspannen vorm. Als cliënt ga je flink aan het werk. Je wilt coaching om iets te bereiken in je leven of je zaak. Laat Michiel je langs de klippen loodsen, je blijft zelf kapitein.
 

Nyansa: Coaching vanuit oprechte betrokkenheid. Nyansa staat voor het creëren van een veilige en prettige leeromgeving. Vanuit dit vertrekpunt zijn wij scherp in onze oberservaties, reflecterend en daar waar nodig confronterend. Wij geloven in jouw potentie!
 

Inncon Coaching biedt u persoonlijke life-coaching op het gebied van werk, prive en relatie. Een persoonlijke eerlijke aanpak gebaseerd op een diepe eigen ervaring. Echte verbinding met jezelf is de sleutel voor succes.
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

"Van overleven naar moeiteloos leven en werken" HResult coaching is de werktitel voor mijn coachingsactiviteiten. Zo begeleid ik startende ondernemers bij het opzetten van een eigen onderneming, bied ik hulp bij loopbaanvraagstukken, coach ik managers in hun rol als leidinggevende en ondersteun ik met een collega coach mensen die vastzitten met uiteenlopende levensvragen en bij rouwverwerking. Dit alles volgens de principes van “effortless coaching” en met behulp van het co-active coachingsmodel
 

Cobin (lees: Sylvia van Meel) is een praktijk voor stress burnout coaching en loopbaanbegeleiding en ik ben werkzaam in de regio Den Bosch (Helvoirt), Waalwijk, Tilburg. Ik help mensen met: - Een (dreigende) burnout - Omgang met conflicten - Overige loopbaan/werkgerelateerde vraagstukken
 

Op enig moment in je leven zeg je: "dit wil ik niet meer". Wat dan wel? Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen? Hoe ga ik dit alles aanpakken? Begin je reis bij No14.
 

Wil je groeien als persoon of meer specifiek als leider of manager? Loop je tegen dingen aan in jezelf? Prophet Center staat al 10 jaar voor professionele en persoonlijk inspiratie en ontplooiing. Als coach en interventiekundige werken we samen met je om je eigen leiderschap te vergroten en effectief met dilemma's om te gaan. Dat doen we o.a. met uitdaging en humor. Dit geldt voor personen, teams en organisaties als geheel. Talenten, communicatie en persoonlijke behoeften spelen daarin een grote rol.
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

De Coachtrain werkt met organisaties en medewerkers die zich willen ontwikkelen. Bedrijven die aan de hand van hun kernwaarden handelen en communiceren,zijn in staat om betere keuzes te maken. Ons specialisme is om ze daar te krijgen.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie