advertentie

 

Werk & Bedrijf, Loopbaanbegeleiding

Resultaten voor Werk & Bedrijf, Loopbaanbegeleiding (593 bureaus)Wie veel in zijn mars heeft, zal zich zo nu en dan afvragen of de gekozen loopbaan wel voldoende perspectief biedt. Een gekozen carrière biedt immers pas echt voldoening als talenten optimaal kunnen worden benut en ontwikkeld.Daarom is loopbaanbegeleiding niet alleen bedoeld voor mensen die op een dood spoor zitten. Maar voor elke werknemer met ambitie die eruit wil halen wat erin zit.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

'Fluitend naar je werk' begeleidt mensen die met (meer) plezier willen werken. Cliënten zijn mensen met loopbaanvragen als: - Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? - Waar liggen mijn mogelijkheden? - Hoe zet ik mijn talenten effectief in?
 

Wil je erachter komen wat echt bij jou past? Wil je al tijden ondernemen? Zoek je meer voldoening binnen je eigen bedrijf? Wil je eindelijk beginnen met het volbrengen van jouw missie? Of wil je meer plezier in je werk en er energie van krijgen? Ik heb met zulke vragen rondgelopen en daarom ben je bij mij aan het goede adres: Reisman Coaching & Training is opgericht om de mens en “mensen in bedrijf” een basis te bieden. Een basis die een mens nodig heeft om belangrijke beslissingen te nemen, die oprecht passen bij de persoon of onderneming.
 

I-Opener, Inzicht en Perspectief vitaliteit, kwaliteit en zín in werk & leven voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen die met hun eigen natuurlijke talenten hun ambitie of wensen willen realiseren. Jolanda Boomsma heeft ruim 12 jaar ervaring met loopbaan- en outplacementbegeleiding. Zij begeleidt vanuit haar bureau I-Opener ieder, die vrijwillig, of door omstandigheden, voor een verandering staat of die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar werk of priveleven. Van jonge en high professionals tot de 65-plussers die na t werkzame leven ZIN willen blijven geven aan hun leven. I-Opener begeleidt je naar helder zelfinzicht en contact met je drijfveren. Je ontdekt je ware natuur en verruimt je blik op je mogelijkheden. Jouw zelfvertrouwen zal groeien en indien nodig doorbreek je niet-helpende patronen. Dit geeft vertrouwen en inzicht waarmee je een nieuw perspectief vindt of creeert en je meer tot je recht zal komen, trouw aan je natuur.
 

Mossel Coaching werkt in en vanuit Purmerend. Specialisatie: coachen bij verlies en rouw. Verlies door overlijden, door echtscheiding, verlies van baan, van gezondheid etc. Je kunt ook terecht voor mediation; als je 'Nee' wilt leren zeggen; als jouw familielid een psychiatrische stoornis heeft of als je meer balans wilt tussen werk en privé.
 

Jouw succes, onze passie! Welkom bij Coachcenter Den Haag! Zoek je een loopbaan coach, burn-out coach, personal of life coach in Den Haag? Lees dan vooral verder. Coachcenter Den Haag bestaat uit een divers team van professionele en ervaren coaches in Den Haag. Wat ons onderscheidt is onze werkwijze in coaching en de impact die we weten te maken.
 

Ik help mijn clienten ontdekken wie ze zijn en wat hun unieke kracht is. Dat geeft ze de motivatie, de vrijheid, het plezier, het lef en het vertrouwen zichzelf te zijn in hun professionele en persoonlijke leven.
 

De HSP-coach biedt persoonlijke begeleiding aan hooggevoelige vrouwen die oververmoeid zijn en last ervaren van hun gevoeligheid zowel in prive- alswel in werksituaties. Gespecialisatie: HSP, stress, burn-out, energiemanagement en emotiemanagement.
 

Nyansa: Coaching vanuit oprechte betrokkenheid. Nyansa staat voor het creëren van een veilige en prettige leeromgeving. Vanuit dit vertrekpunt zijn wij scherp in onze oberservaties, reflecterend en daar waar nodig confronterend. Wij geloven in jouw potentie!
 

Begeleiding van managers en directeuren in de ontwikkeling van hun persoonlijkheid, mindset en leiderschapskwaliteiten. Hun emotionele intelligentie, essentieel voor loopbaan- en persoonlijk succes, krijgt een boost en zij gaan hun missie en visie inzetten. Zo worden zij vrijer, inspirerender voor hun mensen, en veel krachtiger als leider.
 

Inncon Coaching biedt u persoonlijke life-coaching op het gebied van werk, prive en relatie. Een persoonlijke eerlijke aanpak gebaseerd op een diepe eigen ervaring. Echte verbinding met jezelf is de sleutel voor succes.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie