advertentie

 

Werk & Bedrijf, Teamcoaching

Resultaten voor Werk & Bedrijf, Teamcoaching (461 bureaus)Teamcoaching ondersteunt teams in hun ontwikkelingsproces richting een succesvol(ler) team. Het doel is het versterken van de onderlinge relaties, de samenwerking en de prestaties.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

I-Opener, Inzicht en Perspectief vitaliteit, kwaliteit en zín in werk & leven voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen die met hun eigen natuurlijke talenten hun ambitie of wensen willen realiseren. Jolanda Boomsma heeft ruim 12 jaar ervaring met loopbaan- en outplacementbegeleiding. Zij begeleidt vanuit haar bureau I-Opener ieder, die vrijwillig, of door omstandigheden, voor een verandering staat of die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar werk of priveleven. Van jonge en high professionals tot de 65-plussers die na t werkzame leven ZIN willen blijven geven aan hun leven. I-Opener begeleidt je naar helder zelfinzicht en contact met je drijfveren. Je ontdekt je ware natuur en verruimt je blik op je mogelijkheden. Jouw zelfvertrouwen zal groeien en indien nodig doorbreek je niet-helpende patronen. Dit geeft vertrouwen en inzicht waarmee je een nieuw perspectief vindt of creeert en je meer tot je recht zal komen, trouw aan je natuur.
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Het Nieuwe Nu opent deuren naar JOUW oplossingen. Het Nieuwe Nu is voor leiders en managers, voor professionals die geen muren maar bruggen willen bouwen. Het Nieuwe Nu ziet een veld van (ongekende) mogelijkheden. Een veld waar jouw creativiteit én potentieel tot volle bloei komt. Je ontdekt dat je zoveel meer in huis hebt. Die ontdekking pas je toe in je leven en maakt dat je met bezielend leiderschap van bijzondere betekenis bent. Maritha is senior practitioner coach aangesloten bij NOBCO/EMCC.
 

Mossel Coaching werkt in en vanuit Purmerend. Specialisatie: coachen bij verlies en rouw. Verlies door overlijden, door echtscheiding, verlies van baan, van gezondheid etc. Je kunt ook terecht voor mediation; als je 'Nee' wilt leren zeggen; als jouw familielid een psychiatrische stoornis heeft of als je meer balans wilt tussen werk en privé.
 

Voor particulieren - zorginstellingen & schoolorganisaties in Alphen aan den Rijn & omstreken
 

TerWerk biedt verschillende soorten coaching/ advies & begeleiding aan: -Coaching management trainees -Personal Coaching -Begeleiding en advies bij otwikkelingstrajecten/ cultuurveranderingstrajecten -Training
 

CallWorX geeft klantenservice trainingen en helpt organisaties bij het definieren van een passende klantcontact strategie. Hierbij spelen niet alleen efficiency verbeteringen een rol, maar ligt de focus, naast het verhogen van efficiency, productiviteit omzet en winstgevendheid, vooral op het verbeteren van de klantbeleving en het verhogen van de klanttevredenheid.
 

Nyansa: Coaching vanuit oprechte betrokkenheid. Nyansa staat voor het creëren van een veilige en prettige leeromgeving. Vanuit dit vertrekpunt zijn wij scherp in onze oberservaties, reflecterend en daar waar nodig confronterend. Wij geloven in jouw potentie!
 

ORBI Coaching begeleidt mensen die even een pas op de plaats willen maken en/of een diepere verbinding met zichzelf en anderen willen aangaan. Mensen die gewoon voelen dat zij een andere weg willen ingaan, maar nog niet weten hoe. Dit kan zowel in de privé sfeer als zakelijk zijn, bijv. bij terugkeer na (lange) ziekteperiode.
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie