Ervaringen met Coachtime

Gemiddeld cijfer voor Coachtime: 8.8 (Gebaseerd op 72 ervaringen)
 
Algemeen 8.8
Coach 9.1
Inhoud 8.7
Effectiviteit 8.7
Organisatie 9
 
 
Verfijn op soort  
Anke over Coachtime (ervaring ingevuld 18 08 2018) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Wat is Els een top coach! Onvoorstelbaar hoeveel kennis er in één persoon kan zitten! Ze heeft me enorm geholpen en zoveel zaken laten inzien, wat ik na vele jaren psychologen en psychiaters niet meer voor mogelijk had gehouden.

Door een burn out ben ik thuis komen te zitten en ik heb hulp van Els gevraagd om weer te re-integreren. In het eerste gesprek gaf ik aan Els aan dat ik het alleen wilde hebben over mijn werk en verder niet over het verleden en mijn 'diagnose'. Ik vond dat ik in het verleden wel genoeg aan mezelf en mijn psychische probleem had gewerkt en dat ik nu 'alleen even mijn werkstress moest aanpakken'. De rest was immers aangepakt en opgelost? Ik ben zo enorm blij met de reactie en aanpak van Els op mijn stellige binnenkomst!
Els heeft me de ruimte en tijd gegeven om zelf te ontdekken dat mijn aanleiding voor mijn burn-out veel dieper ligt. Ze heeft me geholpen zeer diep weggestopte gevoelens te omarmen en belemmerende gedachtepatronen positief te keren. Ze werkt met veel geduld en rust, waar nodig wat strengheid en humor. Met Els is het leuk om aan jezelf te werken en op ontdekkingstocht te gaan!
 
Caro over Coachtime (ervaring ingevuld 27 03 2018) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Els heeft mij in 3 sessies geholpen om te stoppen met het willen begrijpen, diep door te dringen tot het waarom van ontwikkelingen in mijn leven. Zij heeft mij doen inzien dat dit mij weghoudt van aandacht geven aan het kind in mij en aan wat ik als persoon in de wereld kan zetten. Els heeft mij als het ware de weg gewezen naar mijn eigen spoor. Nu is het aan mij om ruimte te geven aan mijn eigenheid.
 
E over Coachtime (ervaring ingevuld 25 01 2018) Rouw- en verliesverwerking
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Els heeft mij weer de goede richting in gekregen. Met haar intensieve aanpak zijn we snel tot de kern gekomen en heb ik veel dingen op de plek kunnen leggen waar ze horen. Dit schenkt mij een open visie, rust, helderheid en vrijheid. Heel dankbaar voor haar coaching!
 
Martin over Coachtime (ervaring ingevuld 10 10 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Wat een fijne coaching periode heb ik achter de rug!
Een aantal maanden ben ik gecoached door Els van der Naalt van Coachtime.
Op een duidelijke en empathisch manier heeft Els mijn ogen geopend. De coaching heeft mij meer inzicht gegeven in de keuzes die ik maak. Els luistert, prikkelt en gaat naar de kern van het probleem.
De coaching heeft mij tools gegeven voor de dagelijkse praktijk. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid in de afgelopen maanden. Els is een warme en humoristische professional! Els bedankt voor je feedback, humor en de praktische handvatten die je mij hebt gegeven.
 
Arjen over Coachtime (ervaring ingevuld 13 06 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik kijk positief terug op een traject van ruim drie maanden. Een van de sterke punten van Els is dat ze humor heeft (dat helpt enorm!). Ze werkt vanuit een houding die je accepteert zoals je bent en waarbij ze je leert om zo ook naar jezelf te kijken. Daarnaast is ze deskundig, met een arsenaal aan interventie opties. Sommige daarvan spreken natuurlijk meer aan dan andere. Maar het is prettig te weten dat ze werkt vanuit deskundigheid. Els heeft me geholpen om mijn balans weer te hervinden.
 
M.S. over Coachtime (ervaring ingevuld 07 06 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Een aantal maanden ben ik gecoached door Els van der Naalt van Coachtime in een prachtig pand aan de gracht van Gouda. Warm - open welkom. Geen wachtlijst maar gelijk aan de slag waarbij Els elke keer weer een andere! werkvorm /methode gebruikte om de doelen te behalen.
Ik ben ontzettend verrast door de manier waarop Els aan de slag ging met mijn vragen - doelen. Kracht van Els is dat ze goed luistert, filtert en dan naar de kern van het probleem gaat.
De coaching heeft mij nieuwe inzichten gegeven, keuzes laten maken en tools gegeven voor de dagelijkse praktijk.
Ik kan er voorlopig weer tegen :)
Els is een warme, betrokken, praktische professional!
 
Sabrina over Coachtime (ervaring ingevuld 01 06 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Els is een fijne vrouw die goed naar je luistert en begrijpt wat je bedoeld. Daarbij geeft ze je goede adviezen hoe dingen anders te bekijken en werden zo nu en dan mijn ogen goed geopend. Ik heb het als een hele waardevolle tijd ervaren!
 
Liesbet Fij over Coachtime (ervaring ingevuld 27 03 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Mijn eerste contact was telefonisch, toen al direct spijkers met koppen geslagen, waar ik je erg dankbaar voor ben. Het eerste gesprek bij je was warm en open. Ik heb mij geen moment vreemd gevoeld, het was alsof ik je al kende. Els ontzettend bedankt voor je luisterende oor, warmte, openheid en je echte aanwezigheid.
I'll still go with the flow!
 
S.kocken over Coachtime (ervaring ingevuld 27 03 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
In een prettige omgeving samen met Els, een heel fijn mens, gewerkt aan mijn ontwikkeling. Vragen beantwoord als waar sta ik nu? Waar wil ik naar toe? Wat zijn mijn karaktereigenschappen en hoe zet ik deze in om mijn doel te bereiken. Ik ben er achter gekomen dat ik veel antwoorden in me draag, Els heeft me geholpen ze naar de voorgrond te halen en te structureren. Ik kan gevoel toelaten en gebruiken om resultaat te behalen. Ik ben uit mijn eigen schaduw gestapt, en dat geeft zoveel rust en vertrouwen!
 
B. Grisnich over Coachtime (ervaring ingevuld 08 12 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Els van der Naalt is in mijn ervaring een uitstekende coach. Ze heeft geen heel specifieke methodiek of filosofie, maar gebruikt pragmatisch allerlei methoden, technieken en ideeën om je zo te kunnen begeleiden dat jij er op dat moment wat aan hebt. Ze doet dat grondig, met heldere doelen, met passie voor haar vak en met grote betrokkenheid bij de mens die tegenover haar zit.
 
M. Meijer over Coachtime (ervaring ingevuld 02 12 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Binnen de organisatie is twee medewerkers een choachings traject aangeboden. Zowel werkgever als medewerkers hebben het traject en de uitkomst als positief ervaren.
 
Annelies over Coachtime (ervaring ingevuld 04 11 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Hele fijne coach. Els geeft je praktische handvaten voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ze geeft je de tools om eerlijk naar jezelf te kijken en bewuster te worden van je gedachten en gedrag. Super leuk om jezelf beter te leren kennen. Heel veel geleerd en ik had er gewoon plezier in! Echt een aanrader!
 
Sharon over Coachtime (ervaring ingevuld 26 09 2016) Hooggevoeligheid
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Door de coaching heb ik inzicht gekregen wat hooggevoeligheid met mij doet en hoe hiermee om te gaan. Ik heb geleerd weer in contact te zijn met mijn gevoel , hierop te vertrouwen maar bovenal het te omarmen. Het heeft mij in mijn persoonlijke ontwikkeling op emotioneel vlak maar ook sociaal, ver gebracht en ik leer en ervaar er nog iedere dag bij met de handvatten die ik tijdens coaching heb geleerd.
 
Marieke Pulles over Coachtime (ervaring ingevuld 24 09 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Alles leek tegelijk mis te gaan,en ik was meer bezig met overleven dan dat ik probeerde uit deze situatie te komen. Ik wist ook niet waar ik moest beginnen. Stap voor stap hebben we de problemen herkent en aan gepakt. Ik ben niet meer aan het overleven maar ik leef!
 
Dave over Coachtime (ervaring ingevuld 22 09 2016) Stress / Burnout coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ik heb Els ontmoet nadat ik jarenlang mezelf "op" heb gewerkt.
Toen ik Els voor het eerst leerde kennen, gaf ze mij de ruimte om mijn verhaal kwijt te kunnen, daarna ontwikkelde ze bij mijn eigen inzicht. Dingen waar ik wat mee aan de slag kon. Zo leerde ik mezelf te waarderen.
2 jaar later, heb ik de rust en vrede, die mezelf in balans houden. Het is geen spiritueel verhaal, maar gewoon down-to-earth gesprekken, die mij op de weg hebben geholpen.
 
Linda over Coachtime (ervaring ingevuld 26 04 2016) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Wat een fijne coaching periode heb ik achter de rug!
Op een warme, humoristische, empathisch manier heeft Els mijn ogen geopend, meer voor mijzelf te kiezen. Eigenlijk wist ik al diep van binnen wat ik wil, wat ik belangrijk vind. Els heeft met behulp van de opdrachten zowel tijdens de sessie als thuis weer op weg geholpen om die belangrijke dingen ook weer te volgen.
Els bedankt voor je inzichten, humor en handvatten die je mij hebt gegeven!!
 
Ronald van den Brink over Coachtime (ervaring ingevuld 08 04 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Bij de sessie's werd op basis van wat ik in de circa eerste 10 min vertel gekeken hoe we aan de doelen konden werken en wat ervoor nodig was. We hebben stapsgewijs de doelen behandeld maar niet in een vaste volgorde. Uiteindelijk hebben we de leerdoelen eerder behaald als gedacht.
In 4 maanden tijd heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt. het heeft me veel gebracht op gebied van zelfkennis, communicatie en wie ik ben.
Els is een zeer betrokken coach!!
 
Mariska over Coachtime (ervaring ingevuld 14 02 2016) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Dankzij Els ben ik thuis en op het werk weer een blijer mens en heb ik alles zelf weer onder controle. Ik kan beter nee zeggen en ben beter in staat om mijn gedachten te ordenen en met mijn eigen gevoel om te gaan. Ook kan ik beter communiceren en durf ik me kwetsbaar op te stellen.
 
Miranda over Coachtime (ervaring ingevuld 17 12 2015) Leidinggeven
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben op eigen verzoek een coachingstraject gestart. Als leidinggevende liep ik tegen diverse aspecten aan wat in grote lijnen allemaal neerkwam op de communicatie. Mijn directeur heb ik ook betrokken bij dit traject omdat ik een verandering door zou gaan maken wat door iedereen gemerkt zou worden. Van Els heb de tools gekregen om een gesprek gelijkwaardig te houden en zij heeft mij inzicht gegeven over de verschillende type mensen met hun eigen communicatie. Met Els klikte het gelijk. Zij is flexibel,geeft je een goede feedback, confronteert je op een manier zodat je gaat nadenken zonder wijzende vinger en coacht jou op je eigen niveau. Competenties die je al bezit worden maximaal benut en door de nieuwe inzichten die je opdoet levert dit je het maximale van jezelf op. Van de communicatievormen heb ik veel geleerd, maar parallel hieraan ging ik op een andere manier delegeren zodat ik mijn tijd beter kan benutten. Els, heel erg bedankt voor wat je voor mij (en mijn collega's) hebt betekend!
 
Jaimy over Coachtime (ervaring ingevuld 14 12 2015) Overig
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Wij kwamen als team bij Els terecht en de avond is mij zeer goed bevallen. Ik kon er weer fris tegenaan. Ze was precies wat ik nodig had op dat moment. Niet te stijf, niet te zweverig, gewoon precies goed! Bepaalde dingen pas ik nog steeds toe in mijn dagelijks leven. Verrassend en leerzaam.
 
Emke over Coachtime (ervaring ingevuld 20 11 2015) Overig
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Els van der Naalt is een warm persoon, met goed inlevingsvermogen en vooral humor. Door de coachgesprekken heb ik inzicht gekregen in en begrip gekregen voor diverse periodes in mijn leven. De situaties zijn niet veranderd, wel de manier hoe ik er nu naar kijk. Dat heeft mij een completer mens gemaakt. Bij Els is er ruimte om jezelf te zijn, maar ze stimuleert je ook om jezelf juist eens uit te dagen en de ‘gebaande paden’ te verlaten. Zij creëert hiervoor een veilige omgeving.
De gespreksruimte is inspirerend en de praktijk is prima bereikbaar.
 
bert over Coachtime (ervaring ingevuld 01 09 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik ben de coaching begonnen op aanraden van mijn werkgever. Ik was eerst sceptisch maar moet zeggen dat ik al snel de voordelen van de coaching ervaarde. Zeker de praktische aanpak van Els heeft mij de nodige handvatten gegeven om op een andere manier met bijvoorbeeld kritische feedback om te gaan. Els bedankt voor deze nieuwe inzichten. Het maakt me minder stressvol en levert veel meer plezier op in het werk (en privé).
 
Wietske over Coachtime (ervaring ingevuld 13 08 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik ben erg tevreden over de manier waarop Els van der Naalt het coachingstraject heeft ingezet. Ze weet goed aan te sluiten bij de wensen en de persoonlijkheid van de cliënt. Daarbij durft ze de client ook uit te dagen om uit z'n comfortzone te stappen. Door het creëeren van een veilige setting kan je echt jezelf zijn, je open stellen en de confrontatie met jezelf aangaan. De gekozen interventies sloten goed aan bij mijn hulpvraag en mijn persoonlijkheid. Els heeft kennis van zaken en weet dit op een natuurlijke manier in het gesprek te verwerken. Voor mij waren het geslaagde sessies!
 
MB over Coachtime (ervaring ingevuld 21 06 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 7
 
Els is een zeer prettige coach. Open houding, direct en praktisch ingesteld. Je kunt met (door Els verkregen) inzichten en tips gelijk aan de slag. Els heeft mij veel inzicht gegeven in de levensgebeurtenissen uit het verleden, die tot heden op een bepaalde manier doorspelen. De paar sessies die ik heb gehad, hebben mij de rust en het overzicht gegeven die ik zocht.
 
Imke over Coachtime (ervaring ingevuld 17 06 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Vanwege werkomstandigheden bij Els terecht gekomen. Niet alleen mijn loopbaan maar ook dingen die speelden zijn aangepakt. Ze heeft me uitstekend begeleid. Echt een aanrader om te doen. Erg professioneel. Ik pluk nu de vruchten ervan af. Ik ben zekerder geworden in mijn leven en wie ik ben!!
 
Lisette over Coachtime (ervaring ingevuld 15 06 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Een fijne ervaring! Voelde me erg op mijn gemak. Els heeft me handvaten gegeven waar ik ook iets mee kan!
De gesprekken heb ik als goed ervaren. In een ongedwongen sfeer.
 
J.A. Polman - Bolijn over Coachtime (ervaring ingevuld 13 03 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Een hele prettige coach. Luistert goed, heeft gevoel voor humor, is empathisch en heeft heel veel vakkennis.
Praktijk is goed bereikbaar.
 
Sabine over Coachtime (ervaring ingevuld 04 02 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie n.v.t.
 
Ik kwam bij Els voor loopbaanbegeleiding. Ik wist niet goed wat ik wilde qua werk en wat er nu echt bij me past. Door de coaching weet ik nu beter wat ik wil en heb besloten om met een nieuwe studie te gaan beginnen.
Daarnaast heeft Els me ook geholpen om me net zo veel waard te vinden als een ander met betrekking tot mijn manier van communiceren.
Els is erg betrokken en oprecht geïnteresseerd. Al met al heb ik veel aan het coachingstraject gehad! Ik kan het iedereen aanraden die even 'vastzit' en niet weet wat hij/zij wil.
 
Bas over Coachtime (ervaring ingevuld 30 01 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Els is prettig toegankelijke coach. Ik heb vooral haar inzet naar mij, i.r.t. het werk en mijn leidinggevende, als goed en zeer integer ervaren.Verder was Els goed in staat om ieder keer in te spelen op de vragen die op dat moment aan de orde waren.
 
Dirk-Jan over Coachtime (ervaring ingevuld 02 01 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Els is een uitstekende coach. Ze zette mij echt aan het werk en haalde me regelmatig uit mijn comfortzone. Daarbij is ze 'hard' als het kan (zeggen waar het op staat om dingen duidelijk te maken) en 'zacht' als het moet (dingen in perspectief plaatsen en er zijn voor de coachee, ze laat je niet bungelen). Ze is doelgericht en duidelijk. Bovendien put ze uit een ruim arsenaal aan methoden en technieken. Ben erg blij met het behaalde resultaat!
 
Elize over Coachtime (ervaring ingevuld 15 12 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Els heeft me geholpen om de dingen die speelden in mijn leven weer op de juiste manier te bekijken. Ze deed dit met goede methodes en een professionele aanpak. Haar humor was voor mij helpend in het kijken naar mijzelf. Els is betrokken/ bevlogen in haar hulpverlening, gewoon een heel leuk mens!


 
Irene Groeneveld- van Dam over Coachtime (ervaring ingevuld 01 12 2014) Communicatie
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik vind dat Els een goede coach is. Ze begeleid je op een makkelijke en open manier die mij zeer aangesproken heeft en mij ook heeft geholpen om beter te kunnen communiceren. Je voelt je snel op je gemak bij haar en in haar praktijk en dat is altijd een fijn gevoel. Ze legt ook dingen uit met behulp van een memo bord en je krijgt die papieren mee naar huis zodat je thuis er nog over na kan denken en de sessie nog even door kan lopen.
Ik ben blij dat ik bij Els ben geweest en kan haar bij iedereen aanraden.
 
Chantal over Coachtime (ervaring ingevuld 29 11 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb het hele traject als prettig ervaren. Els is een goede, pittige maar zeker lieve en warme coach die duidelijke adviezen en oefeningen geeft. Ze is realistisch en scherp en niet alleen op het heden gefocust. Ik heb mezelf weer teruggevonden na een hele lange tijd en sinds dit traject heb ik het verleden eindelijk achter me kunnen laten wat andere coaches niet gelukt was. Els is oprecht een topcoach!
 
RA over Coachtime (ervaring ingevuld 20 10 2014)
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
De coachsessies bij Els heb ik als positief en uitdagend ervaren. Door haar brede kennis op coachgebied kon ze me goed begeleiden en me leren op een andere manier naar mezelf en mijn omgeving te kijken. Dit in een prettige, vertrouwde sfeer.


 
W. Meijer over Coachtime (ervaring ingevuld 17 09 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Bij Els zit coachen in haar DNA, ze is ervoor gemaakt. Ze weet op een gedegen wijze met inzet van een variëteit aan middelen de diverse vraagstukken aan te pakken, goed af te pellen en door te vragen, en tot een goed eind inzicht te komen. Als je zelf zorgt voor een goede doelstelling en omschrijving van je coaching vragen, én jezelf echt volledig openstelt en durft over grenzen te stappen, dan kan Els je echt heel goed helpen. Bij haar kun en mag je gewoon echt jezelf zijn.
 
mm over Coachtime (ervaring ingevuld 16 09 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Coachtime=
vertrouwd maar profesioneel
doelgericht maar niet recht door de bocht,
echt dus niet gemaakt,
creatief maar niet verplicht,
handreiking en weer loslaten,
spiegel voorhouden maar niet veroordelen,
de wegwijzen en je vol vertrouwen je eigen pad laten nemen .
Coachtime was voor mij die hand die me staande hield toen het even te zwaar was en me een duwtje in de goede richting gaf en me uitzwaaide toen ik vol vetrouwen mijn weg weer gevonden had. (Coachtime=Els van der Naalt)
 
jeannette calmez over Coachtime (ervaring ingevuld 17 07 2014) Studiekeuze coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
ik kan van Els zeggen dat zij door je heen kan kijken. Hoe ik ook heb geprobeerd mijzelf niet helemaal bloot te stellen kon zij toch achter komen wat nog bij mij speelt. Dat vond ik super want nu weet ik dat ik daaraan ga werken om uiteindelijk helemaal los te laten. Ik ben blij met haar begeleiden.
 
E. over Coachtime (ervaring ingevuld 29 05 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik kon snel terecht bij Els, wat erg prettig was. In twee sessies hebben we veel besproken en heeft ze mij handvaten toegereikt om zelf mee verder te gaan. Een goede ervaring!
 
Marcella van den Eijk over Coachtime (ervaring ingevuld 17 05 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
ik kwam bij Els in november omdat ik mijzelf kwijt was door dingen die in mijn leven gebeurd zijn en ik was even helemaal uit balans. Els leerde mij en liet mij zien hoe in bepaalde situaties te reageren en het belangrijkste ik kreeg mijzelf weer te zien na jaren. Dit was het grootste cadeau. Wat ik heel belangrijk vond is dat ik mij er veilig voelde en dat er openheid was tijdens de coaching gesprekken. Ik ben blij dat ik bij Els terecht ben gekomen en zeker ook dankbaar dat ik het nu weer zelf kan. Ook een fijn idee dat er altijd een open deur is en mocht het niet gaan ik Els zo weer kan bellen. Super bedankt Els, jij doet je werk met liefde en dat merk je in alles.
 
MvT over Coachtime (ervaring ingevuld 24 04 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik heb ontzettend veel gehad aan mijn coachingstraject bij coachtime. Dankzij coaching ben ik meer ontspannen op mijn werk en kan ik mijn werk beter los laten. De schema's die Els inzette om het probleem of de situatie te analyseren leken eerst abstract maar daardoor leerde ik mijn eigen gevoelens of reacties beter begrijpen. Een hele fijne plek om jezelf te ontwikkelen!
 
Angela over Coachtime (ervaring ingevuld 15 04 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Ik heb het werken met Els als bijzonder prettig ervaren. Zij weet een goede open, maar toch professionele sfeer te creëren waarbij ik me op mijn gemak voelde. Zij beheerst veel methodes en wist voor mij een goede manier aan te reiken. Inmiddels is het ongeveer 4 jaar geleden en nog steeds pak ik af en toe de aantekeningen die ik destijds maakte er bij. Dit was echt coaching met effect, ook op lange termijn!
 
Hoes over Coachtime (ervaring ingevuld 28 03 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 7
 
Ik heb de coaching door Els als zeer nuttig ervaren.
Els weet met haar aanpak zaken van bijzaken te scheiden en te focussen op de vooraf gestelde doelen. De begeleiding heef erin geresulteerd dat ik voor mijzelf definitief de keuze heb gemaakt om te ondernemen.
Els is een aangename coach die goed luistert, maar ook een no nonsens aanpak hanteert. Soms ook confronterend, maar daar heb ik het meeste aan gehad.
 
Janine over Coachtime (ervaring ingevuld 12 02 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Het coachingstraject wat ik heb gehad bij Els van der Naalt vond ik erg zinvol en heeft mij veel opgeleverd. Ik heb veel inzicht gekregen en handvatten hoe om te gaan met bepaalde situaties. Els kijkt naar wat jij nodig hebt en past daar haar methode per sessie op aan. Ik bewonder hoe zij haar vak uitoefent en kan haar zeker aanraden!
 
Pia Muller over Coachtime (ervaring ingevuld 17 12 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 7
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Het loopbaantraject heeft mij geholpen om inzicht te krijgen of de ingeslagen arbeids-weg de juiste is. Daarnaast heeft het mij op persoonlijk vlak veel nieuwe inzichten gegeven. Het leuke daarvan is dat ik situaties nu op verschillende manieren bekijk.
 
Emmy over Coachtime (ervaring ingevuld 13 12 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
Voor mij vormden aanhoudende RSI-klachten de aanleiding dit coachingtraject te doorlopen. Onder meer door het maken van een toekomsttekening heb ik meer inzicht gekregen in wat ik belangrijk vind in het leven en wat ik graag zou willen doen. Els heeft me geholpen dat naar boven te krijgen en heeft me geleerd te luisteren naar het stemmetje in mij, dat het best vaak bij het juiste eind heeft.. Maar ook haar stemmetje, dat zo vaak treffende feedback geeft, zal ik nog vaak in mezelf horen :)
 
Bianca den Ouden over Coachtime (ervaring ingevuld 05 12 2013) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ik heb dit jaar een coachingstraject doorlopen bij Els.
Ik was door verschillende gebeurtenissen in mijn leven onrustig en mezelf kwijt geraakt.
Ik heb veel van haar geleerd.
Ze is professioneel, betrokken, confronterend en vooral duidelijk daardoor heb ik samen met Els de balans en vooral de rust in mijn leven weer teruggevonden.
 
Lianne over Coachtime (ervaring ingevuld 25 11 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben heel blij met het coachingstraject dat ik heb doorlopen bij Els. Gedurende een jaar heeft ze mij geholpen om anders naar dingen te kijken en heeft ze mij handvatten gegeven om met lastige situaties om te gaan. Els wist steeds de juiste vragen te stellen die mij aan het denken hebben gezet. Haar manier van werken met een duidelijk plan van aanpak en reflecteren na elke sessie vond ik erg prettig.
 
Annigje Gille over Coachtime (ervaring ingevuld 13 11 2013) Stress / Burnout coaching
Algemeen 8
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
Bij een burn out, ben je jezelf kwijt geraakt in de hectiek van het leven. Ik moest weer op zoek naar mijzelf. Wie ben ik? Wat zijn mijn grenzen, welke dingen geven mij plezier en energie, enz. Samen met Els ben ik op zoek gegaan naar antwoorden. En heb deze zeker gekregen. Het mooie pluspunt is dat zij als christen veel punten belicht vanuit Gods Genade! Erg mooi
 
Corina Binnendijk over Coachtime (ervaring ingevuld 31 10 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Els heeft mij geleerd om op een andere manier naar dingen te kijken en op een andere manier op dingen te reageren. Ik ben daar heel blij mee. Het heeft mij een stuk rustiger gemaakt. Ik ging altijd met veel plezier naar de sessies met Els. Altijd benieuwd naar de
wijze lessen die zij mij weer kon leren. Ik heb de coaching als heel positief ervaren.
 
Marieke over Coachtime (ervaring ingevuld 15 10 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Warm, betrokken, professioneel, dat zijn de woorden waarmee ik Els zou willen omschrijven. Haar aanpak: snel tot de kern, confronterend, verhelderend, met humor.
Als christen vond ik in Els ook weerklank.
Door de juiste vragen te stellen, dóór te vragen en verschillende coachingstechnieken erbij te pakken hielp Els mij om zelf tot antwoorden/inzichten te komen.
Tussen de gesprekken gaf Els opdrachten mee om in het dagelijks leven me bewust te worden van mijn eigen gedrag of om te oefenen met nieuw gedrag. Ook schreef ik na elk gesprek een reflectieverslag.
Na 6 gesprekken is mijn coachingstraject nu afgerond. Met de nieuw verworven inzichten kan ik weer vol vertrouwen en energie verder in mij persoonlijke ontwikkeling.
 
Geerte over Coachtime (ervaring ingevuld 30 09 2013) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Goede coach. Prettige omgang. Gelijk na het eerste gesprek zat ik al bordevol energie, zin om het coachingstraject in te gaan. Het heeft me veel energie gegeven. Ik moet eerlijk zeggen dat bij mij meerdere zaken speelde waarom ik nu weer beter in mijn vel zit, maar de gesprekken met Els hebben daar zeker aan bij gedragen. Els is open en professioneel, warm en duidelijk, nuchter en meelevend.
 
Ron over Coachtime (ervaring ingevuld 29 07 2013) Rouw- en verliesverwerking
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Ik heb het afgelopen jaar bij els een aantal sessies gevolgd.na een intake gesprek heeft ze een plan van aanpak voorgesteld waarmee we aan de slag zijn gegaan. Ze heeft me super geholpen en een aantal handvaten gegeven die zeer nuttig en toepasbaar zijn.Ze kan zich goed inleven en dat helpt wel degelijk in de hulp die ze biedt. Met een lach en een traan heb ik de sessies gevolgt. Ik kan het iedereen aanraden. Blijf niet hangen maar geef het aandacht!
 
Annelies over Coachtime (ervaring ingevuld 16 07 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
De coachgesprekken heb ik zeer positief ervaren. De gesprekken en opdrachten hebben mij in beweging gezet en verder geholpen. De kracht van Els vind ik dat zij direct en effectief inspeelt op actuele situaties en snel tot de kern komt. Haar manier van benaderen heb ik ervaren als laagdrempelig, duidelijk, praktisch en met liefde en humor.
 
uit Gouda over Coachtime (ervaring ingevuld 28 06 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Coaching heb ik als zeer leerzaam ervaren. Soms confronterend, naar tegelijkertijd ook bevrijdend. Na elke sessie zat ik boordevol energie. De reflectieverslagjes tussen de sessies door zijn erg belangrijk. Het bracht mij vaak nieuwe inzichten (het spreekwoordelijke kwartje..).
 
Ruud Tomberge over Coachtime (ervaring ingevuld 21 04 2013) Stress / Burnout coaching
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 7
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Persoonlijke aanpak en direct. Pakt de problemen adequaat aan.
De aanpak van Els zette mij weer aan het denken, zodat ik voor mijzelf de
juiste beslissingen kon nemen.
Door de coaching heb ik het gevoel dat ik weer dichter bij mezelf sta.
 
J.L. over Coachtime (ervaring ingevuld 17 04 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
In 3 gesprekken heb ik een aantal bruikbare handvatten meegekregen voor het omgaan met de persoonlijke problemen waar ik tegen aan loop. Ze hebben me een gevoel van meer ruimte gegeven. De tussentijdse opdrachten waren to the point en behulpzaam. De persoonlijke stijl van Els (ongedwongen, fris, direct, creatief) vond ik erg prettig om mee samen te werken.
 
Edwin van Es over Coachtime (ervaring ingevuld 12 12 2012) Balans werk/privé
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Els heeft op maat, allerlei opdrachten gegeven die heel goed aansloten bij mijn actuele situatie. Dat ik ,maar ook de ander OK is , is goed blijven hangen!
Als christen heb ik me heel goed thuis gevoeld bij Els!
Ik vind Els professioneel en ook heel betrokken.
Mooi is dat ik in mijn leven mensen tegenkom die mij weer een stukje verder helpen in m'n zoektocht naar mijn eigen identiteit!
 
js over Coachtime (ervaring ingevuld 04 08 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
In slechts vijf bijeenkomsten, veel korter dan ik ooit had gedacht heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt en ben ik aangekomen waar ik wil zijn. Dit komt doordat Els meteen de kern van mijn probleem heeft aangepakt en tijdens de bijeenkomsten direct inspeelt op dat wat op dat moment belangrijk is.
 
Karin van Gemeren over Coachtime (ervaring ingevuld 31 07 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Het begeleidingstraject was in mijn geval in 6 maanden zover afgerond, dat vervolg van de coaching niet meer nodig is.
Ik heb heel veel geleerd en mijn doelstellingen zijn behaald.
Els werkt prettig en speelt goed in op situaties die tijdens de gesprekken aan de orde komen.
De "huiswerkopdrachten" sluiten hier ook heel goed op aan, zodat de besproken stof goed kan landen en in praktijk gebracht kan worden. Ik ben zeer blij met deze afgelopen maanden
 
Jeannette over Coachtime (ervaring ingevuld 06 06 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Els maakt met haar aanpak je eigen denkkaders ruimer zodat je zelf tot nieuwe inzichten komt. Even stil staan om vervolgens zelf verder te komen...Dat is volgens mij de kracht van een goede coach!
 
Yvette over Coachtime (ervaring ingevuld 11 05 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Els werkt via "elective" coachen. Ze koos een passende aanpak bij hetgeen ikzelf aandroeg. Aangezien Els een brede en goede achtergrondkennis heeft werkte het bij mij mij zeer effectief. Ik heb nog steeds veel aan hetgeen ze mij geleerd heeft en beveel haar van harte aan!
 
jeanette over Coachtime (ervaring ingevuld 06 05 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben voor meerdere punten bij Els terecht gekomen.persoonlijk ontwikkeling,stress,depressieve gevoelens en uiteindelijk ook rouwverwerking.ik was op een punt in mijn leven dat ik vastliep,door eerdere negatieve ervaringen maar vooral de situatie waar ik op dat moment in zat.zelf ben ik eerder bij een maatschappelijke werkster geweest maar daar kwam ik niks verder mee.Els heeft mij wel enorm geholpen en ben dan zeker met grote stappen vooruit gegaan.Door haar aanpak,inzicht in mijn persoonlijk situatie,echt betrokken zijn,mij een spiegel voorhouden,vinger op de zere plek leggen,helpen het overlijden van mijn man na een paar jaar uiteindelijk een plek te geven,laten zien hoe belangrijk mijn eigen keuzes in het leven zijn,en bij dit alles ook duidelijke handvatten gekregen. Het was heel fijn om met Els samen te werken.
 
Krista H. over Coachtime (ervaring ingevuld 18 04 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
I think it's nice that Els did not shy away from having an English speaking client. The fact that we spoke two different languages (English and Dutch) didn't prevent us from working together - Els was able to help me reach the goals I had set for myself. Coaching made me see my life in a new light, so I'm glad I decided to give it a go! And I'm also more than pleased that I happened to find my way to Coachtime.
 
Marc Meijer over Coachtime (ervaring ingevuld 04 04 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Els kon snel schakelen, fijn als je alles niet drie keer uit hoeft te leggen en de vaart in een gesprek kan houden. Ook de vinger op de zere plek leggen zonder hard te duwen zodat het precies voldoende pijn doet om in actie te komen, goed werk.
 
Kitty Trooster over Coachtime (ervaring ingevuld 02 04 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik ben de coaching begonnen op aanraden van mijn werkgever. Ik was eerst sceptisch maar moeet zeggen dat ik al spoedig van mening was dat ik de voorrdelen moest halen uit de coaching. Ik heb mijn voordeel ermee gedaan en ben toch blij dat mij die kans geboden is.
 
Ton de Waal over Coachtime (ervaring ingevuld 24 03 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
De coaching heeft me energie gegeven, en me vooral veel over mezelf geleerd.
Els heeft me hierbij erg geholpen door voortdurend door te vragen en door me te laten voelen wat bepaalde keuzes en opties voor mij betekenen.
De coaching heeft me daarnaast handvatten gegeven om beter met mijn eigen onvolkomenheden om te gaan.
 
MvL over Coachtime (ervaring ingevuld 22 03 2012) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Soms kan de emmer zomaar (weer) vol zijn en zie je zelf door de bomen het bos niet meer. Els heeft mij meer bewust gemaakt van de verantwoordelijkheid die ik als persoon heb. Steeds kijken naar wat ik mis bij een ander, dat lost voor mij niet op. Een verandering begint bij mezelf en als ik in mijn eigen kracht blijf, zonder bewust tegen een ander te zijn, doe ik het voor mezelf goed. En dat is wat meer mensen zouden moeten doen: geen ja zeggen en nee doen, probeer achter je eigen kracht te komen en als het even niet alleen lukt, kan Coachtime hier zeker bij helpen!
 
Lia Schuilenburg over Coachtime (ervaring ingevuld 22 03 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Er was ruim voldoende flexibiliteit en de methodes sloegen heel goed aan. Verder was de sfeer uitstekend wat mij een veilig gevoel gaf. Het inzicht en de kennis van de coach heeft mede gemaakt dat ik op een zeer leerzame coach-periode kan terug kijken.
 
Tim de Bondt over Coachtime (ervaring ingevuld 21 03 2012) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik vind dat de coachen professioneel georganiseerd is, gericht op mijn ontwikkeldoelen. verder leidt Els goed door bijpassende coahcingsopdrachten te geven. Die soms niet lijken te passen binnen mijn eigen belevingswereld, maar achteraf goed gekozen blijken te zijn.
 
carina batenburg over Coachtime (ervaring ingevuld 21 03 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Ik heb mijn coaching traject als zeer persoonlijk ervaren. Ik heb een aantal maanden coaching nodig gehad, dit omdat ik zelf veel onrust ervaarde.

Ik heb door de coaching rust ervaren, mede door de gesprekken met Els. Door mijzelf te laten vertellen en te spiegelen heeft ze mij geleerd naar mezelf te kijken, maar ook vanmijzelf te leren. Soms pijnlijk duidelijk, maar dan kon ik wel verder komen.
Ik heb zeker meerdere stappen gemaakt in mijn ontwikkeling, door de coaching van Els.
Els vind ik een fijne coach, die met mij meeliep, maar me het zelf liet ondervinden.
 
M. Schreuders over Coachtime (ervaring ingevuld 21 03 2012) Stress / Burnout coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Verfrissend, flexibele coach steeds op zoek naar juiste toepassingen en sprekende voorbeelden. Prettig dat ingezoomd kan worden op de opgedane ervaringen tussen de sessies in. Doel van de coaching bereikt in ontspannen sfeer op een mooie locatie.
 
verhulst over Coachtime (ervaring ingevuld 21 03 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 7
Effectiviteit 7
Organisatie 9
 
ik ben een traject begonnen waarbij we een doel hadden. Dit doel hebben niet gehaald, dat is jammer,echter heb ander waardevolle aangereikt gekregen op vragen die ik in bracht.

Feetback, door mijn NLP opleiding weet ik dat er technieken zijn die je als coach toepast. Het is wenselijk dit zo natuurlijk mogelijk te doen, als de coach dit meer zou toepassen zou nog beter kunnen worden dan ze nu al is.